Seoul is a big city. But maybe someone out there is fated to love you.
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Don't touch my dreams , because then you will be dead.

In jos 
AutorMesaj
Cherry Kwon

avatar

Mesaje : 22
Varsta : 25

MesajSubiect: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Sam Dec 17, 2011 8:19 am

Îşi lăsa teneşii verzi să calce pe pământul rece apropiat de lac. Astăzi pentru ea era o zi de relaxare , era sâmbătă , nu tu teme , nu tu prezentări , nu tu şcoală , nu tu nimic. Iubea să vină la parc pentru a se linişti , pentru a îşi găsi aura , pentru a o prinde pentru câteva secunde.
Se aşeză pe o bancă şi scoase din gentuţa ei micuţă o acadea ; o scoase din folie şi o băgă între buze , papilele ei gustative fiind inundate cu un gust dulce acrişor ce provene din micul ciubuc galben.
"I don't want to let you go ... ~" răsuna uşor vocea subţirică a fetei în timp ce dădea uşor din picioare. Era sigură că nimeni nu era prin apropriere , deci nu avea să se facă de râs.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kim Myungsoo

avatar

Mesaje : 18

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Sam Dec 17, 2011 8:54 am

Myungsoo era ca un copil mic care chiar dacă era foarte responsabil, avea unele momente când doar îşi dorea să lase totul baltă şi să aibă altcineva grijă de căţeluşul lui, Nurungie. Un căţeluş micuţ, alb cu câteva pete bej. E atât de adorabil, încât oricine s-ar îndrăgosti de el. Dragoste la prima vedere, îşi spuse el în gând.
Îşi ridicase capul de pe pernă şi privi prin cameră, ca şi cum căuta pe cineva. Îl căuta pe Nurungie, care acum câteva secunde era întins pe una dintre perne ce se afla pe jos. La cum îl cunoştea pe căţeluş, ştia că îi venise ora de joacă şi de plimbare. Îi plăcea să iasă din trei în trei ore. Şi deja trecuseră trei, deci trebuia să se pregătească să iasă.
Se schimbase cu o pereche de pantaloni negri şi cât de cât strâmţi, apoi adăugând deasupra un tricou de aceeaşi culoare, cu o parte albă în jurul umărului drept. Apoi, luase hanoracul tot negru. Din câte observaţi, el este obsedat de negru. De fapt, nu cred că are haine de alte culori.
Îl luase pe Nurungie în braţe şi ieşi din apartament alergând. Era un fel de a exersa şi el puţin. Nu dorea să se îngraşe, el era mai rău ca o fată ce ţinea la corpul ei.

Parcul era aproape, la vreo cinci minute distanţă, dar Myungsoo obosea de fiecare dată, şi imediat cum ajungea la banca unde stătea de obicei, se aşeza şi îşi trăgea puţin sufletul.
Îl lăsase pe Nurungie pe jos, alergând într-un mod lent către banca "lui". Normal, nu se aşeza nimeni pe ea, pentru că Myungsoo obişnuia să le arunce nişte priviri nu foarte plăcute, deci era practic numai a lui. Doar că, azi, era cineva acolo. O fată. Se simţea prea bine şi ziua era atât de frumoasă, aşa că o lăsase în pace şi se aşeză lângă ea. Nu foarte aproape, dar nici foarte departe.
"Aish, Nurungie, de ce nu poţi să te plimbi singur? Oof," oftă scurt, vorbind cu propria persoană pe un ton şoptit. Ştia că era ciudat, dar nu voia să îi spună şi fata de lângă el asta.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Cherry Kwon

avatar

Mesaje : 22
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Sam Dec 17, 2011 1:16 pm

Chicoti scurt , apoi îşi scoase ciubucul dintre buze. Era aşa de plăcut să stai pe băncuţă şi să priveşti în zare.
Îşi băgă înapoi acadeaua şi privi în altă parte oarecum întristată văzând atâtea cupluri and stuff...nu-i genul ei ,dar chiar îşi dorea să nu mai fie singură acolo. Era o persoană prietenoasă şi cu toate astea nu avea prieteni , pentru că nu se simţea bine să iasă dintr-o dată undeva şi să împrietenească cu nişte străini. Tot odată vroia şi o persoană pe care să o ţină de mână şi să aibă cui să îi spună 'te iubesc' fără ruşine ,dar ştia că asta nu era prea posibil. Singuri ei "prieteni" erau fotografi şi modele cu care făcea poze, dar ăia era prieteni de moment căci apoi nu mai vorbea cu ei.
În timp ce vroia să se ghemuiască ,să-şi scoată căştile şi să asculte puţină muzică pentru a se relaxa observă un căţeluş , iar ochii ei deveniseră brusc precum două inimioare, oh doamne! Ce scumpete!
Un zâmbet în răsări pe chip atunci când acea pufoşenie se aproapia de ea , dar acest zâmbet şi şterse când îl văzu pe băiat. Îşi mută privirea ruşinată în altă parte , părea cunoscut băiatul ,dar totuşi nu putea să se holbeze aşa la el.
Acesta se aşeză lângă ea , ceea ce o făcu să se sperie şi mai rău. Dacă era vreun pervers? Dacă o viola? Aşa în toiul zilei! Who knows?! Până şi ei îi venea să râdă de prostilea pe care mintea ei era capabilă să le debiteze.
După ce şatenul se aşeză ,spusese ceva, dar ea nu prea înţelesese şi acum vroia să se ridice şi să plece, probabil acasă sau oriunde...dar nu o făcuse pentru moment.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kim Myungsoo

avatar

Mesaje : 18

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Dum Dec 18, 2011 5:49 am

Câteodată chiar detesta să se plimbe cu Nurungie prin parc. Mă rog, mai mult căţeluşul se distra, Myungsoo fiind deseori plictisit şi începea să-şi caute câte ceva de făcut. Uneori încerca să se caţere în copaci, sau doar **se sprijinea de trunchiul lor cu coatele* şi începea să ofteze şi să bodogănească tot ce îl stresează şi deranjează. Alteori doar începea să vorbească singur şi să se certe cu propria persoană. Myungsoo era considerat un băiat foarte ciudat, care totuşi avea fane şi îl iubeau pentru chestia asta. Era un lucru bun, cred. Măcar era iubit de cineva, dar doar pentru aspectul său. Ceea ce era trist. Ştia că arată bine, dar dorea ca cineva să îl iubească şi pentru personalitate, nu numai aspect. Pentru că aşa, l-ar părăsi imediat pentru alt băiat mai atrăgător decât el. Deşi, tare se întreabă dacă ar exista cineva mai frumos şi atrăgător decât el. Foarte modest, Myungsoo, foarte modest.
Privind puţin prin jur, îl observă pe Nurungie care începu să alerge înspre el, cu limba scoasă şi părea foarte fericit. Şi-o fi găsit o căţeluşă drăguţă? Dacă o cheamă Jolie, L îl va obliga să se însoare cu ea şi să-i facă nişte pui. Dacă ar putea să şi asiste la „facerea” acelor pui, ar fi perfect. Ew, Myungsoo, eşti atât de scârbos,îşi spuse în gând şi tremură uşor la acest gând, fiind gata-gata să înceapă să ţipe că de ce are asemenea gânduri cretine şi retardate. Dar, se abţinuse din cauza că era fata aceea lângă el şi abea în acel moment îşi duse privirea către ea. Părea că avea să o ia la fugă în orice moment, ceea ce îl amuza grozav. Myungsoo chiar nu avea faţă de violator, pervers, criminal în serie sau hoţ. Părea doar un ciudat care e speriat de pisici şi ura tatuajele, chiar dacă şi el are unul. Doar că, îl ascunde cu tot felul de machiaj, bluze sau chiar propriul său păr.
Nurungie în loc să vină la stăpânul lui a.k.a Master L –şi ce pornografic o sunat asta-, se duse la fata de lângă el, începând să se învârtă în jurul picioarelor subţire ale ei, apoi sărind în braţele tinerei. Nu trebuia să se întâmple aşa, ştia că Nurungie nu e astâmpărat, dar nu trebuia să sară pe ea în aşa hal. Oricât de mic era, nu trebuia să facă aşa. Poate fata avea alergie sau ceva de genul.
„Nurungie! Dă-te jos! ACUM!,” începuse Myungsoo să se răstească la câine, dar Nurungie nu se gândea deloc să se dea jos, ba chiar se aşezase şi mai bine în braţele lui. Oftă şi se ridică, ducându-se în faţa fetei şi întinse mâinile după câine, dar Nurungie când văzu ce are de gând să facă, o tuli imediat prin spatele ei, lăsându-l pe Myungsoo să o ia razna.
Şi-a muşcat buza inferioară, oftând încă o dată. Trebuia să-şi ceară scuze de la fată, acum, nu? Era un ciudat educat, până la urmă. „Îmi pare rău. Sper că nu eşti alergică sau ceva şi să mă pui să-ţi plătesc pastilele... E destul de greu să faci rost de bani, ştii,” murmură el pe un ton destul de jos, pentru a nu-şi arăta vocea de personaj anime, şi se aşeză din nou lângă ea.

___
**poziţia aia+expresie:


Ultima editare efectuata de catre Kim Myungsoo in Dum Dec 18, 2011 6:50 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Cherry Kwon

avatar

Mesaje : 22
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Dum Dec 18, 2011 6:06 am

Dădu uşor din picioare fără să-l privească pe Myungsoo , şi apoi el să zâmbească sau ştie ea ce mişcare să facă , ei îi pocnea sângele pe nas şi o lua la goană asta sigur. Dădu uşor din cap încercând să-şi revină şi privi ghemotocul de blană ce se învârtea de lângă ea , lăsându-i firişoare de păr pe blugii marca Zara , albastru închis , eh îi adora plus că nici nu trebuia să cumpere haine ceea ce era bine pentru ea. Ca model , primea tot felul de haine originale , scumpe , unice şi mai ştiu eu ce prostii.
Căţeluşul sări în braţele ei făcând-o să zâmbească şi să chicotească începând să-l mângâie uşor , uitându-se apoi la stăpân cât de mult se agita.
"Stai liniştit, nu este nic-" spuse ea ,dar fiind întreruptă de căţeluş şi apoi de Myungsoo ce era şi mai agitat.
Imediat ce căţeluşul sări din braţele ei şi Myungsoo se tot scuze îşi continuă propoziţia ,cu un aer copilăresc-dulceag.
"Nu este nimic. Nu sunt alergică la nimic, şi iubesc căţeluşii~"
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kim Myungsoo

avatar

Mesaje : 18

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Dum Dec 18, 2011 7:00 am

De unde i se părea cunoscută fata? Hm, poate că doar o văzuse pe stradă sau prin magazine, cu siguranţă nu o cunoştea sau ceva de genul ăsta. Clătinase din cap puţin şi se întoarse pentru o secundă, să vadă pe unde o tulise Nurungie. O să şi-o ia acasă, cu siguranţă. Myungsoo îl învăţase să aibă respect faţă de persoanele din parc. Oh,oh, poate că ar fi timpul ca el să facă diferenţa dintre câine şi om.
După câteva secunde, a întors chipul către fata de lângă el şi afişă un zâmbet încât să i se arate dinţii şi gropiţa din obrazul drept. Avea numai o gropiţă şi era atât de mândru cu ea, nici nu vă puteţi închipui. Arăta ca un copil mic şi asta îi plăcea, într-o anumită măsură. De fapt, cui nu îi place să fie copil? E momentul din viaţă când nu ai nicio grijă pe cap şi nu îţi pasă că persoanele te judecă. Plus, eşti atât de cute când ai o vârstă mică, ca trei sau patru ani. Myungsoo chiar adora copiii mici, chiar dacă nu ştia cum să aibă grijă de ei. Să ai un copil îţi trebuie să ai mare responsabilitate, iar Myungsoo, chiar dacă era foarte responsabil, tot trebuia să mai aştepte câtva timp pentru a face unul. Bine, mai întâi trebuia să îşi găsească o fată potrivită pentru el. Dacă ar fi fost şatenă, cu părul ondulat şi pură, ar fi perfect.
„Oh, eu sunt Myungsoo,” spuse el şi întinse mâna către fată păstrându-şi acelaşi zâmbet drăguţ şi copilăros.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Cherry Kwon

avatar

Mesaje : 22
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Dum Dec 18, 2011 7:42 am

Continuă să zâmbească fără să realizeze asta ,iar când îşi dădu seama îşi duse mâna dreaptă la ceafă încercând să îşi şteargă uşor uşor rânjetul de pe buze.
Ronţăi şi mai rămase din acadea , aproape şi uitase de ea şi apoi aruncă băţul într-un coş de gunoi foarte aproapiat.
Când băiatul întinse mâna , din nou avea o reacţie de a se ridica şi pleca,dar în schimb zâmbi şi începu să se comporte şi ea precum un om normal.
Îi prinse mâna ,cu mânuţa ei finuţa , mică şi cu unghii şi se prezentă:
"Cherry." Ciudat nume , nu? Poate da, poate că nu. Ei îi plăcea numele ei , mai ales că ea iubea să mânânce cireşe , iar pentru numele ei o iubea pe maicăsa şi toată lumea se întreba cum o fată din Coreea nu avea un nume întortocheat şi unul atât de simplu precum Cherry Kwon.
Îi dădu drumul la mână şi continuă să zâmbească slab, eh soarele deja se tot muta de colo colo , şi din ziua caldă bucuroasă peste câteva ore va venii noaptea rece friguroasă (hehe , am făcut şi rimă~) ,damn nu prea îi plăcea noaptea din acest motiv ,dar îi plăcea să petreacă de nebună noaptea deşii nu prea avea cu cine...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kim Myungsoo

avatar

Mesaje : 18

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Dum Dec 18, 2011 7:53 am

Myungsoo observă fiecare mişcare a fetei, fiecare lucru care îl făcea. O privea atât de intens încât putea jura că numărase şi de câte ori inspirase şi expirase în tot acest timp. Era un obicei de care nu putea scăpa prea uşor. Cum a început să facă asta? Păi, îi plac ochii lui. Evident, asta nu are nicio legătură cu faptul că el priveşte lumea enorm de mult. Dar de fiecare dată când era întrebat „de ce mă priveşti aşa de intens?” răspunea cu „îmi plac ochii mei”. El, e chiar un ciudat şi s-a obişnuit cu asta. Dar era mai bine să fii un ciudat şi puţin mai diferit, aşa nu poţi fi ca toată lumea şi nu se plictiseşte nimeni în jurul tău. E un lucru bun!
Când cei doi făcuseră contact, a avut dintr-odată tendinţa să îşi tragă mâna înapoi. Nu a mai avut un altfel de sentiment până acum. De obicei, când dădea mâna cu cineva, doar zâmbea şi i-o strângea înapoi, dar acum era puţin mai diferit. Nu ştia ce era atât de diferit, până când nu îşi duse privirea la ambele mâini ale celor doi şi observă că de fapt fata îl zgâriase puţin cu unghiile, lăsând imediat o urmă roşie. Avea pielea sensibilă şi imediat apărea o urmă pe ea.
Urma aceea roşie devenea din ce în ce mai închisă, şi asta i se părea puţin cam ciudat. Era doar o unghie, ce naiba? Îşi scutură capul şi îşi ridică din nou privirea către, domnişoara Cherry. Ce nume ciudat. Coreeană şi cu nume aşa? Oh well. Lumea chiar are gusturi cât de cât ciudate când vine vorba de nume coreene. Era okay, îi plăcea numele ei, asta doar pentru că îi plăceau şi cireşele.
„Să înţeleg că părinţilor tăi le plac cireşele, huh?” A chicotit uşor şi îşi îndepărtă mâna de a ei imediat ce o văzu că şi ea făcu la fel. Problema era că nu se putea opri din a-şi privi acea mică zgârietură făcută de fată. Se obişnuise cu zgârieturile, că atunci când se juca [,] cu Nurungie el îl mai prindea cu dinţii de mână, picioare sau tot ce apuca, şi uneori îl zgâria cu ghearele.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Cherry Kwon

avatar

Mesaje : 22
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Dum Dec 18, 2011 9:04 am

Îmediat ce văzuse că îl zgâriase pe tânăr începu să se agite , iar înteriorul ei era un mare război. "Oh tu prostuţă ce eşti! L-ai zgâriat! De ce faci numai rele?! De ce?!" , cam aşa răsunau unele propoziţii în interiorul minţii ei.
Îi apucă mâna încercând să o mângâie , fiind ruşinată de ceea ce făcuse:
"Oh vai, îmi cer mii de scuze! Te doare?" Nici nu băgase de seama poanta lui legată de părinţii ei şi cireşele , deşii dacă nu observa zgârietura sigur urma să râdă cu poftă , dar pe un mod cât mai silenţios.
Nu ştia cum să facă să nu-l doară sau ceva pe băiat, se simţea extrem de vinovată. Avea obiceiul prost fără permisiunea ei să rănească persoanele din jurul ei , persoanele pe care ea le plăcea. Aşa că nu cumva să se împrietenească cu Myungsoo,căci nu vroia să îşi verse ghinionul pe el.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kim Myungsoo

avatar

Mesaje : 18

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Dum Dec 18, 2011 10:22 am

Nu îl durea delco zgârietura aceea, asta doar pentru că era obişnuit cu ele şi practic, el era ca un robot. Dacă simţea ceva, era clar o minune. Un iceberg? Uhm, maybe. Cyborg or emotionless bitch, spune-i cum vrei. Dar asta se aplică doar când e vorba de durere sau chestii de genul, nu când e vorba de iubire. Man, el când e îndrăgostit face ca acea fată să se simtă ca regina lumii şi vorbesc cât se poate de serios. Myungsoo chiar adoră să facă fetele să se simtă speciale. Doar că, lui îi plac cele mai diferite şi ciudate, care să se completeze cu el ca Yin şi Yang, sau ca două mănuşi şi uite cum era să scriu ca două mătuşi. #lamejoke
A chicotit când fata îi prinse din nou mâna şi începu să îi mângâie partea zgâriată. Era okay, chiar okay. Dar trebuia să recunoască faptul că îi plăcea atenţia primită de la ea. Era destul de drăguţă când se panica şi încerca să îşi ceară scuze.
Îşi duse mâna în părul scurt al fetei şi îl ciufuli scurt. Nu trebuia să o lase să continue cu scuzele, altfel o va lua el razna şi vorbesc cât se poate de serios.
„E în regulă, Cherry. Nu e nimic pe lângă ceea ce primesc de la Nurungie. Plus, am pielea destul de sensibilă şi de asta a apărut urma imediat. E chiar okay, nu-ţi fă griji,” a continuat băiatul având acelaşi zâmbet drăguţ pe chip şi încercă să o liniştească într-un fel pe fată.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Cherry Kwon

avatar

Mesaje : 22
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Dum Dec 18, 2011 10:48 am

Dădu uşor din umeri şi îşi retrase mânuţele finuţ în aşa fel încât să nu-l zgârie din nou. Îi părea rău că se întâmplase asta,dar nu puteai evita destinul.
Cherry era acel gen de persoană ce credea în destin şi toate cele. Dacă o pisică neagră îi tăia calea , imediat se speria şi făcea trei paşi înapoi apoi mergea pe altă stradă, iardacă găsea un amărât de trifou cu patru foi era absolut sigură că toată ziua va avea parte de bine...dar asta se întâmpla doar în mintea ei, nu ştim cât de sigure sunt aceste lucruri. Era un copilaş cam prostuţ, dar ea avea un suflet bun ,chia foarte bun...şi asta nu era de bine.
Întotdeauna fusese o persoană fericită , până când fratele ei pe care aceasta îl iubea atât de mult a murit. Fratele ei, era defapt vitreg,nu unul bun ,deşii ea ştia asta niciodată nu pomenise de el că ar altceva decât cel mai bun prieten al ei sau cel mai bun frate, ani de zile a încercat să-şi revină după moartea lui Isshi , dar acum a reuşit, iar visul ca ea să devină model nu era nici al ei , nici al părinţiilor ei , era visul lui Isshi pe care ea încearcă să îl îndeplinească după cum a promis.
Pe faţa ei se vedea doar tristeţe acum că îşi amintise de Isshi. Fratele ei fusese şi cunoscut în lumea rock-ului monden , fiind solistul unei trupe, iar ea era mândră şi chiar şi acum îi ascultă melodiile pentru a îşi aminti de el.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kim Myungsoo

avatar

Mesaje : 18

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Lun Dec 19, 2011 11:55 am

Se întreba ce ar mai trebui să spună acum. Nu era chiar atât de bun cu persoanele pe care nu le cunoaşte. Aici mă refer la discuţii şi tot felul de conversaţii. Chiar aşa. Despre ce ar putea vorbi cu ea? Politică? Oh nu, asta face cu profesorii zilnic şi cu părinţii prietenilor lui. Poate despre alte persoane? Nah, asta e bârfă. El nu bârfeşte persoanele. Tsk tsk.
Îi observase, ca mai devreme, fiecare mişcare, expresie şi orice făcea. Realizase că se întristase imediat, dar nu ştia motivul. Însă ştia perfect că o persoană care e tristă trebuie lăsată în pace şi nu stresată cu tot felul de cuvinte, păreri de rău şi chestii de genul. El ura când era trist şi toată lumea sărea pe el să îl întrebe ce a păţit şi să îl facă să râdă. E aiurea, sau cel puţin, aşa i se pare lui.
Amuzant cum se gândea la asta, şi de fapt dorea acum să o ajute să treacă peste tot ce o făcea tristă. Lui, îi face plăcere să facă persoanele din jurul lui fericite. Era un sentiment plăcut, plus era deja aproape Crăciunul şi era ca şi cum făcea un lucru bun pentru omenire. Oh da, el se gândea la omenire, you guys. Myungsoo e un băiat bun. Încă e unul.
A privit-o pe fată de mai de-aproape şi dintr-odată îşi puse mâna pe umărul ei, pentru a-i atrage atenţia. El chiar adoră să primească atenţie din partea persoanelor, mai ales din partea fetelor, sau poate doar din partea lui Cherry.
„Lucrezi undeva?,” întrebă Myungsoo cu o expresie serioasă, având aceeaşi privire intensă ca mai devreme.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Cherry Kwon

avatar

Mesaje : 22
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Lun Dec 19, 2011 12:17 pm

Cherry se mai maturizase în ultimii doi ani aşa că acum putea să îşi lase tristeţea deoparte măcar pentru câteva momente şi să se mai ocupe şi de viaţa ei personală.
Privi mâna băiatul şi apoi îi ascultă întrebarea ,apoi adăugă zâmbetul ei copilăresc destul de atrăgător.
"Păi sunt model la Style by Mas." spuse continuând să zâmbească apoi făcând un mic botic de căţeluş continuă să-l privească ţintându-i ochii , ce ochi minunaţi de drăguţi avea! Şi apoi îl întrebă la rândul ei:
"Dar tu...cu ce te ocupi?" spuse cu destulă curiozitate încât să continue să-l privească ,dar fusese apoi întreruptă de sunetul chitării lui Aoi din ringtonul telefonului şi privi apoi văzând că era chiar patronul SbM.
"Scuză-mă puţin , Myungsoo." şopti ea răspunzând apoi la telefon aflând că Mayu, un model faimos făcuse figuri şi plecase cu tot fotograf de la prezentare şi ea ar trebui să o înlocuiască. Minunat! Acum se dusese ziua ei liberă , iar ea trebuia să plece urgent.
"Myungsoo , îmi cer mii de scuze , dar ...trebuie să plec!" exclamă blonda ridicându-se grăbită de pe bancă.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kim Myungsoo

avatar

Mesaje : 18

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Lun Dec 19, 2011 12:56 pm

Modelă la Style by Mas? Nu auzise de SbM până acum, ceea ce era puţin straniu. Putea jura că ştia totul despre orice companie de modele şi chestii de genul. Eh, poate era o companie nouă. Nu prea îi păsa lui chiar aşa de mult, dorea să vadă cu ce se ocupă fata. Era curios. O să moară repede, puştiul, din cauza asta. Aha, aha, cu siguranţă.
Îşi păstrase atenţia asupra fetei, până când Nurungie apăru ca de nicăieri şi sări în braţele lui, începând să îl lingă pe gât, sau mai bine zis, pe „mărul lui Adam”. Obişnuia să facă asta când îl ţinea în braţe deci nu era ceva ciudat. Se obişnuise cu acest tic al căţeluşului. Era ca un mod de a-şi cere iertare. Era ca un om, sau cel puţin aşa-l vedea Myungsoo. Sau poate doar încerca să se convingă singur că e un om şi că va avea cu cine să-şi petreacă restul vieţii având în vedere faptul că fetele îl adoră doar pentru aspectul său aproape perfect. El nu a încercat niciodată să fie perfect, ba chiar când era mai mic arăta atât de groaznic încât se mira că nu se spărgea oglinda de fiecare dată când se uita în ea. Avea părul umflat, lung şi cât de cât ondulat. Pe deasupra, purta ochelari şi se îmbrăca groaznic. I-a mai venit mintea la cap când a împlinit şaisprezece ani şi a început să aibă mai multă grijă de el însuşi. De atunci, fetele începuseră să îl învidieze pentru tenul lui fără imperfecţiuni şi toate au început să se îndrăgostească de el, având deja un fan club.
„Oh eu sunt f-” A fost întrerupt de soneria telefonului fetei şi mări puţin ochii. Asculta The Gazette? Cool. Şi el. Dar nu era aşa mare fan încât să-şi pună sonerie cu ei la telefon. El, la telefon ca sonerie are „The llama song” şi „Nyan Cat”. După părerea lui, e mult mai cool.
Când auzi că fata trebuie să plece, dădu din cap în semn afirmativ, cum că a înţeles şi îi făcu cu mâna. Ce bine că îl scăpase de a se mai gândi ce ar trebui să zică pentru a o face pe fată să se simtă confortabil în jurul lui.
După câteva ore petrecute în parc cu Nurungie, se duse acasă şi îl lăsă pe căţeluş acolo, el dorind a se duce pe la magazin să facă nişte cumpărături. Era deja seară şi se înoptase, dar nu era fată ca să-şi facă probleme că un disperat îl va viola.
Îşi luase maşina neagră, un BMW X6 pe care îşi cheltuise toţi banii şi acum nu mai avea nimic, şi o luă înspre magazin conducând încet. Înainte să ajungă la destinaţia dorită, văzu o clădire numită Style by Mas şi o privi îndelung, curios de cum e înăuntru. La cât de mare era, părea că e foarte frumoasă şi pe dinăuntru. Dar cum de nu auzise deloc de ea? Ciudat. Eh, ar trebui să se ducă la magazin dacă nu vrea să se închidă. Aşa că, ieşise din maşină şi cu paşi micuţi se îndreptă către magazin, privind prin jur cu mâinile în buzunar.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Cherry Kwon

avatar

Mesaje : 22
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Mar Dec 20, 2011 1:04 am

Îmediat ce îşi ceru scuze faţă de Myungsoo căci a trebuit să fugă dintr-o dată la servici. Alergă puţin până ajunse acasă unde trebuia să se schimbe , iar apoi un angajat de la firma de pază a instituţiei unde ea lucra ca model viitor profi.
Se schimbă rapid într-o ţinută de vară pentru a face poze cu o reclamă referitoare la telefoanul 'rilakuma' (click), iar apoi într-un timp scurt să se schimbe într-o altă ţinută pentru a o înlocui pe Mayu-chan.
În tot acest timp , nu se prea putea concentra pe poze şi ceea ce făcea acolo , gândul ei era abătut la Myungsoo , nu-i venea să creadă că începea să-i placă de acel băiat cu care a avut o conversaţie atât de banală şi pe care nu-l cunoştea mai deloc , deşii după cum arăta nu ai fi zis că este vreun băiat rău...aşa că nici ei nu i-ar fi părut rău să se împrietenescă mai mult cu acesta.
Îşi schimbă şi a doua ţinută (click) şi apoi se pregăti pentru poze încercând să îşi autocontroleze mintea.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kim Myungsoo

avatar

Mesaje : 18

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Mier Dec 21, 2011 9:26 am

Chiar era curios de cum este înăuntru, dar îşi alungă gândul de a intra şi a verifica fiecare colţişor al clădirii. A dat din umeri şi începu să se joace cu brelocul de la chei, dintr-odată venindu-i prin gând Cherry. Era chiar frumoasă, dacă se gândeşte mai bine, acum. Dar înăuntrul lui, simţea că nu trebuia să o lase să plece aşa uşor. O fi fost cumva destinul? Bineînţeles. El crede în destin mai mult decât orice. Şi acum, are un sentiment că trebuie să rămână cu fata asta. Ar trebui să facă în aşa fel încât să rămână numai a lui, să o vadă numai el şi ea să aibă ochi numai pentru el. Era cumva o obsesie? Evident că nu. Doar iubire. Vă întrebaţi cum e posibil să iubeşti un străin. Este posibil. Dragoste la prima vedere, evident. Dar el simţea că trebuie să rămână cu fata asta pentru toată viaţa, deci va face orice pentru a o ţine numai lângă el.
Strâmbă din buze, neştiind ce ar putea face pentru a o convinge pe fată să rămână a lui pentru tot restul vieţii. Nu putea să o ceară în căsătorie. Nici nu o cunoaşte, dar el ştie că trebuie să rămână cu ea pentru tot restul vieţii.
Se mai plimbă puţin pe acolo, dar în final ajunse să se rezeme cu spatele de maşină şi rămase să privească cerul.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Cherry Kwon

avatar

Mesaje : 22
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Mier Dec 21, 2011 9:33 am

Toate acele poze şi reclama tot foto ,nu durase deloc mult. Vreo oră şi ceva că trebuia să se schimbe în rest totul parcurgea ca la carte căci Cherry ştia să-şi arate latura frumoasă cel mai bine.
Se schimbă în hainele în care venise (click) şi îşi luă la revedere de la colegii ei de muncă fugind apoi afară.
Ningea...ce frumos. Cherry adora ninsoarea,era atât de pură, încât ai fi crezut că seamănă cu tânăra. Zâmbi încântată , plecă capul şi păşi în vuietul nopţii mici fulgi începând să se aşterne prin părul şi pe hainele fetei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kim Myungsoo

avatar

Mesaje : 18

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Mier Dec 21, 2011 9:57 am

Închise pentru o secundă ochii, iar în următoarea clipă simţi câţiva fulgi de nea căzându-i pe faţă şi topindu-se din cauza căldurii corpului lui. Ningea? Ce frumos. Lui îi plăcea ninsoarea de mic, şi mereu obişnuia să iasă afară când ningea. Era deja un obicei. A afişat un zâmbet, plăcându-i amintirile ce îi veneau prin minte.
Auzise la un moment dat nişte paşi şi îşi deschise imediat ochii, privind prin jur. Observase numai o persoană şi aceea era... Cherry? Ce să facă? Cum să o facă numai a lui? Trebuia să îi facă ceva, sau să îi zică. Dar nu putea să se ducă la ea şi să ţipe „fii doar a mea şi mută-te la mine”, aşa-i? Evident că nu poate să facă aşa ceva. Ce ar fi dacă...aş lua-o la mine, fără voinţa ei? Ştia că va fi chemat un monstru apoi, dar o iubea pe fata asta. Ei doi trebuiau să fie împreună!
A înghiţit în sec şi aproape că o luă la fugă către fată, după ce îşi amintise că avea prin maşină un fel de soluţie care provoca leşinul şi când ajunse în spatele ei, îi puse mâna la gură şi nas cu acel şerveţel umed cu soluţia aceea şi o ridicase în braţe. O duse până în maşină şi o aşeză pe banchetă în spate, el urcându-se în faţă începând să conducă până acasă. Ciudat era că nu simţea nimic rău şi deja se gândea ce ar face cu ea. Dar odată ce ajunse acasă nu se mai gândi la nimic şi o scoase din maşină, ducând-o direct la subsol unde era doar o fereastră micuţă într-un colţ şi se afla acolo doar un pat. O aşeză pe fată pe el şi se duse în camera lui, încuind-o pe fată.
„Oh God, ce am făcut?”, se întrebă singur, înghiţind în sec. Va trebui să o facă să îl iubească şi ea, după asta. Dar va trebui să aştepte să se trezească, ceea ce ar trebui să se întâmple cât de repede posibil. În maxim o jumătate de oră. Nu era o soluţie prea puternică.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Cherry Kwon

avatar

Mesaje : 22
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   Mier Dec 21, 2011 10:04 am

Vai cât de tre îi plăcea această vreme şi acum se bucura tare că îl refuzase pe băiatul de la firma de pază să o ducă acasă , mergând pe jos putea admira mai bine priveliştea şi cum zăpada se aşternea uşor uşor.
Nu era mai deloc lume acum prin oraş , dar de ce? Nici măcar nu-şi putea da seama , se gândea doar că sunt nişte hateri cărora le displac zăpada...dar serios? Cui îi displace zăpada?! Dafaq.
Auzi nişte paşi grăbiţi în urma ei şi tocmai se pregătea să spună : "Oh, Tsu-nee , de data asta mi-am luat telefonul~" , avea obiceiul de a îşi uita telefonul , dar nu se întoarse bine cu un zâmbet mare pe chip şi simţi cum buzele ei erau acoperite cu o subsanţă ce o ameţii în două secunde.

Începu să îşi mişte uşor picioarele şi privi în jur în timp ce îşi dusese o mână la tâmpla dreaptă , sprijinindu-se în cealaltă.
"Unde sunt?" se întrebă neştiind unde se afla , nici măcar cum ajunsese acolo şi nici cine o ră..."Am fost răpită!" exclamă speriată căutându-şi telefonul prin buzunare , ştia sigur că nu îl uitase la SbM ,dacă nu era acolo şi nici în buzunarele ei...unde era?
Se ridică în picioare începând să plângă, buşind în uşă cu disperare strigând să i se dea drumul de acolo.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Don't touch my dreams , because then you will be dead.   

Sus In jos
 
Don't touch my dreams , because then you will be dead.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Soul Seoul  :: fly to seoul :: park ;-
Mergi direct la: