Seoul is a big city. But maybe someone out there is fated to love you.
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Do you want to drive me on the right track?

In jos 
AutorMesaj
Cherry Kwon

avatar

Mesaje : 22
Varsta : 25

MesajSubiect: Do you want to drive me on the right track?   Dum Dec 18, 2011 2:41 am

Căscă ochii marii după ce soarele îi străpunse ochii închişi cu raze puternic strălucitoare ... Lentă , leneşă , coborâ picioarele pe parchetul rece al camerei. Şi privi spre ceea ce era în aceea cameră.
Stătea de mult acolo , era o cameră normală deloc tipică unui adolescent.
Se ridică în picioare şi se întinse. Era ca un corp sedat fără suflet în mişcare ; direct sub duş se aţinti simţind cum apa fierbinde îi calmează pielea uscată.Se desprinse cu greu de cabina duşului. Se privi în oglindă şi se strâmbă uşor ciudat.
Deja era ora 08:30 , nu-i păsa , pentru ea era dimineaţă ca şi pentru toată lumea. Camera ei era încă răscolită , chitării peste chitării, haine oriunde.
"Oare mai ştie cum a fost...?" întrebării stupide îi înfundau capul ;Îşi spuse ştiind că toată noaptea nu umblase deloc pe aici şi nu îşi amintea nimic ,decât o durere de cap.
Privii cu slăbiciune , de pe balcon , intrarea în bloc şi oraşul , intrarea şi oraşul , şi tot aşa.

Îşi mai trase peste degete mânecile pulovărului roşu negru în dungi şi mai luă două înghiţituri din cafeaua ce tocmai o făcuse într-un ibric albastru , vechi . în timp ce privea acelaşi lucru de vreo două ore. Era gata.
Gata să ce?Gata să spună şi ea că totul s-a terminat. Gata să îşi înceapă viaţa ca un om normal. Ce tot vorbesc eu aici , Cherry nu era un om normal. Şi nu va putea fi, nu fusese crescut ca un nom normal , nu putea să fie precum un om normal.
"La Dracu Cherry , ar trebui să-ţi schimbi nenorocirea aia de ton apelativ!" replică în sinea sa, auzindu-i vocea lui Ruki de la the GazettE, idolul ei de asemenea , telefonul răsuna fără încetare. Luă telefonul în mână văzând cine suna. Spre deloc surprinderea ei... nu suna nimeni ,ci era o nenorocire de alarmă.
Trase de pantalonii scurţi puţin , căutându-şi prin buzunare pachetul de gumă mentolată, niciodată neuitat . Lăsă cafeaua pe marginea balconului şi merse căutând în buzunarele blugiilor purtaţi azi noapte ,găsind un pachet de Vogue. Scoase o ţigare , o băgă în gură aprinzând-o, trăgând chipurile vreo trei fumuri constante tuşind şi privi soarele ce de mult apăruse pe cer.n Ea fuma? Sau măcar încerca. Îi venea să urle de nervi , fusese aşa o proastă azi noapte. Ieşise cu un model , o 'prietenă' în club şi uite cum a ajuns , să se îmbete să nu mai ţină minte şi acum avea ţigări la ea?!

Căscă leneşă, tuşind de la ţigarea uşoară. Avea o durere aspră de gât , cu o seară înainte avusese parte de mare distracţie de adoleşcent în club şi ca o tânără sub influenţa alcoolului nu se putea opri să nu danseze până la "rupere" ;Fusese un concert oarecum mare ,al unei trupe de rock - metal. Când observi o mulţime uriaşă de tineri năvălind spre scenă , oprindu-se şi dând cu rapiditate din plete , nu te puteai abţine să nu dai şi tu , motivându-i cât mai tare.
Acum relax , totul era bine , nu tu oraşul agitat , deşi îi era tare dor de oraşul natal , aici parcă era mai liniştit şi mai plăcut.
Mai trase un fum din ţigară în timp ce îşi trăgea şi de mânecile peste degete, mai mult lăsă ţigarea să se fumeze singură decât o fuma ea ...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Do you want to drive me on the right track?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Soul Seoul  :: fly to seoul :: apartments ;-
Mergi direct la: